Hirdetés

Gondolkodtató
A jelzőlámpára figyelt, nem az útra. Ezért nem vette észre a lámpánál álló motorost
A jelzőlámpára figyelt, nem az útra. Ezért nem vette észre a lámpánál álló motorost
Hirdetés

Nem vette észre a sávban, piros lámpánál álló motort és belehajtott a kétkerekűbe egy Ford Szombathelyen, a Hunyadi János úton. A motoros megsérült. – írja a 112press.hu

A portálnak elmondta a belváros felől érkező Ford vezetője, hogy hogyan történt a baleset.

-Ismerem ezt az útszakaszt és tudom, hogy ha a piacnál zöldre vált a lámpa, akkor kb. mennyivel kell haladnom, hogy a Szent Flórián körúthoz is zöld jelzésre érkezzek.

A jelzőlámpára figyeltem haladás közben. Amikor a lámpa piros-sárgára váltott, akkor néztem vissza az útra és akkor láttam meg a sávban álló, zöld jelzésre váró motort – mondta az autót vezető férfi.

-Azonnal fékeztem, de az autóm ütközött a motor hátuljával. A motoros leesett a motorról, de felállt és kiment az út szélére. Nagyon sajnálom, nem tudom, hogyan nem vettem észre, egyszerűen nem tűnt fel, hogy ott van.

Hirdetés

A 112press.hu információi szerint a harmincas éveiben járó motoros férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Hozzátartozója elmondta, hogy pár évvel ezelőtt már volt balesete a motorosnak, akkor egy figyelmetlenül kanyarodó autó miatt szenvedett sérüléseket, amit műteni is kellett.

Borítókép és forrás: 112press.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés