Gondolkodtató
Pont szenteste, még 2021-ben okozta a vásárlásból hazafelé tartó édesanya halálát. Most, két évre rá kért bocsánatot
Pont szenteste, még 2021-ben okozta a vásárlásból hazafelé tartó édesanya halálát. Most, két évre rá kért bocsánatot
Hirdetés

Mint arról 2021-ben mi is beszámoltunk, két autó ütközött frontálisan december 24-én délelőtt Budapesten, a Soroksári út és a Hentes utca kereszteződésében, a balesetben a vétlen autós, egy 47 éves anyuka életét vesztette – adta hírül Katasztrófavédelem.

Karácsonyi ajándék vásárlásból tartott haza az a 47 éves édesanya, aki életét vesztette a Soroksári úton történt frontális balesetben.

A vétkes autót egy 22 éves fiatal vezette. Úgy tudni a fiatal épp egy másik autóssal versenyzett, de megcsúszott és frontálisan neki ütközött a vétlen autósnak.  Az ütközés ereje hatalmas volt, a vétlen jármű a HÉV-sínekre sodródott, a roncsba pedig beszorult az autót vezető 47 éves nő.

Őt a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

A Tényeknek akkor interjút adott az áldozat családja is, információik szerint a balesetet okozó sofőr nyárigumikkal száguldozott az ónos esőben, a másik versenyzőnek pedig még jogosítványa sem volt.

Hirdetés

Az eset után két évvel a BMW sofőrje most bocsánatkérő üzenetet küldött áldozata családjának az a sofőr, aki miatt meghalt a kisgyerekes anya.

„Rengeteg idő eltelt, viszont még mindig nagy a fájdalom a szívemben, súlyos a teher a vállamon. Szeretnék őszintén bocsánatot kérni önöktől, békésen” – írta a családfőnek. A sofőr a segítségét is felajánlotta a levélben.

A felelőtlen járművezető halálos közúti baleset gondatlan okozásáért akár öt év börtönbüntetést is kaphat, tudta meg az rtl.hu.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés