Miféle oldal ez???
TUDD MEG!

Zugló Figyelem! Íme az új parkolási árak-zónák!

525 forintot fizethetsz óránként a parkolásért, ha a Városligetbe mész: íme minden információ, amit tudni lehet az új fizetős parkolási övezetekről

Két fizetős parkolási övezetet alakít ki az önkormányzat Zuglóban.

A fizetőzónák kialakítása a helyi lakosok érdekét szolgálja, ugyanis sokan P+R parkolónak használják a kerület utcáit, elsősorban az Örs vezér tere és a Városliget környékén.

A két új fizetős zóna is ezekre a területekre összpontosul: fizetőssé válik ősztől Istvánmező és a Városliget környékén a Vágány utca – Francia út – Kerepesi út – Dózsa György út által határolt terület, valamint az Örs vezér terénél a Kerepesi út – Padlizsán utca – Bánki Donát utca – Ond vezér útja – Vezér utca – Kerepesi út közötti szakasz.

Összesen 205 parkolójegy-kiadó automatát telepítenek Istvánmező, a Városliget és az Örs vezér tere környékére. Ebből 175 automata az Istvenmezei és a Városligeti zónában, míg 30 darab az Örs vezér tere környékére kerül. A készülékek közül 14 bankjegyeket is elfogad majd.

A parkolásért övezettől függően 175–525 forintot kell majd fizetni óránként.

A fizetendő díjakat nem az önkormányzat határozza meg, hanem fővárosi rendelet szabályozza. Az Örs vezér téri zónában mindenhol 175 forintért lehet majd óránként parkolni, míg a városligeti övezetben négyféle díjra kell számítani. Az Ajtósi Dürer sortól a Kerepesi út irányába 265, az Ajtósi Dürer soron és a Hermina úton 440, a Városliget területén 350, az Állatkerti körúton és a Gundel Károly úton pedig 525 Ft lesz az óránként fizetendő díj.

Az Ötvenhatosok terén 350 Ft-ot, a Dózsa György út többi részén pedig 265 Ft-ot kell majd fizetni óránként.

A zuglói lakosoknak járó kedvezményekről a tervek szerint júniusban tárgyal a testület – írja az önkormányzat.

Forrás: http://14.kerulet.ittlakunk.hu/kozlekedes/170507/525-forintot-fizethetsz-orankent-parkolasert-ha-varosligetbe-mesz-ime-minden
 

Ha tudni szeretnél hasonló dolgokról, akkor lájkold oldalunk!

Ha tetszik az oldal, meg is oszthatnád :)

Hirdetés
Hirdetés
Ez a felület 9.900 Ft/hét
Havi 110 EZER cikkletöltés!
Katt ide!

Zugló Figyelem! Íme az új parkolási árak-zónák!

  1. A K…. anyátokat a parkoló társaságok lehúzásainak. Sehol nincs P+R parkoló, ami már tíz éve kellene, hogy legyen….ehelyett minden hülye , idióta szöveggel , hogy a lakosok miatt történik mindez …na persze!! már az egész várost, és környékét lehúzzátok. Véletlenül sem azért , hogy a saját zsebeteket tömködjétek, a tuti pénzre.
    Természetesen nincs szolgáltatás, sem felelős, sem védelem az autókra, csak a pénz behajtás a semmire!
    Ez aztán a nyugat, bravó! Nesze neked Unió, sosem lesz normális ország…..
    Ja biztos a Soros tehet erről is, bocsánat, elfelejtettem a kódot…

Vélemény, hozzászólás?