LENNE TÉMÁD, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küld el nekünk ide kattintva:  

Zöld út, a Magyar Közút méltányosságból elengedte a zebrazászlók hatósági díját

ÁLLÍTSD BE EZT, ha nem akarsz lemaradni rólunk:

Lezárulhat végre az egyik legszimpatikusabb civil közlekedésbiztonsági kezdeményezés körüli vita: a Magyar Közút méltányosságból elengedte a zebrazászlók hatósági díját, és könnyített a felszerelés követelményein – írja az index.hu

A Magyar Közút méltányosságból elengedte a gyalogos-átkelőhelyeket biztonságosabbá tevő zebrazászlók hatósági díját és engedélyezte azok felszerelését.

Már korábban írtunk arról a remek kezdeményezésről, mely biztonsábosabbá tenné a gyalogosátkelőhelyek használatát az úgynevezett zebrazászlók segítségével. A dolog lényege pofonegyszerű, a zebránál elhelyezett “gyalogos” zászlókat felemelve, majd magunk elé tartva átmegyünk a zebrán, majd a túloldalon elhelyezett dobozba visszarakjuk.

Az index.hu információi szerint, megoldódott a probléma, a felügyelet méltányosságból ugyanis elengedte a zebrazászlók hatósági díját, és könnyített a felszerelés követelményein.

A Magyar Közút ugyanakkor megjegyzi, hogy aki gyalogoszászlót szeretne kihelyezni jelzőlámpás irányítás nélküli átkelőknél, minden esetben kérjen engedélyt az adott út kezelőjétől (országos utak esetében Magyar Közút Nonprofit Zrt., egyéb utaknál a helyi önkormányzatok az illetékesek).

Forrás: https://index.hu/belfold/2018/02/06/zold_utat_kapott_a_zebrazaszlo/
Borítókép: https://www.facebook.com/groups/zaszlotaveszelyeszebrakra/about/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetnél itt??? Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?