hirdetés

Velünk tartasz?
Zebrán gázolt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott egy sofőr Győrben – Szemtanúkat keres a rendőrség

Zebrán gázolt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott egy sofőr Győrben – Szemtanúkat keres a rendőrség

2021-01-11 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen járművezető megtalálásában, aki személyi sérüléses balesetet okozott, majd segítségnyújtás, és megállás nélkül elhajtott a helyszínről- adta hírül a police.hu

A Győri Rendőrkapitányság 08010-14/2021. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt nyomozást indított ismeretlen elkövetővel szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. december 31-én 6 óra 15 perckor Győrben, az Ifjúság körút és a Földes Gábor út kereszteződésében személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. Egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően sötétkék színű Ford Fiesta típusú gépjárművel közlekedett az Ifjúság körút felől a Földes Gábor út irányába.

Haladása során az Ifjúság körútról jobbra, a Földes Gábor útra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy, a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogos nő részére, így elsodorta őt.

A történtek után a gépkocsi vezetője megállás, segítségnyújtás, valamint adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A balesetben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

hirdetés

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy az ismeretlen járművezetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK