Dashcam
Záróvonalon fordult meg, ekkor történt meg a baj
Záróvonalon fordult meg, ekkor történt meg a baj
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt.

„2024.03.20.-án a Gyömrői úton egy Honda személygépkocsi megpróbált záróvonalon megfordulni, amikor egy pillanatra megállt így az előttem haladó megpróbálta kikerülni. Ekkor a Honda sofőrje ezt figyelmen kívül hagyva megpróbálta befejezni a szabálytalan megfordulást és telibe lökte a kerülő autó bal hátsó sárvédőjét.

Egy fiatal lány volt, aki szegény szinte fel sem fogta mi történt és megilletődött ahogy fogalmazott. A piros lámpánál értem utol, ahol szóltam neki hogy megállt a Honda, és van felvételem ha kell… Látszott rajta, hogy nem érti mi történt. Gondolom első sokkhatás… Visszament, lepapírozták, de a Hondás próbálta azért kicsit őt hibáztatni… A felvételt a lány is megkapta.”

– írta meg olvasónk.

Hirdetés

Záróvonalon fordult meg, ekkor történt meg a baj

OLVASÓNKTÓL KAPOTT INFORMÁCIÓK: https://bpiautosok.hu/zarovonalon-fordult-meg-ekkor-tortent-meg-a-baj WEBSHOPUNK: https://shop.bpiautosok.hu FŐ TÁMOGATÓNK, A NEXTBASE. Fedélzeti kameráikat keresd itt: https://autos-kamera.arukereso.hu/nextbase/?sgst=1 ÍGY KERÜLHETSZ TÁMOGATÓINK KÖZÉ: https://bpiautosok.hu/tamogatonk-a-te-ceged-jelenj-meg-nalunk-a-youtube-on-es-a-bpiautosok-hu-n/ ——————— TÁMOGATÓINK: https://www.barnadesign.eu – Barna Design Kft. – A kreatív ügynökség https://fellpack.hu – FELLPACK.HU – Csomagolóanyagok széles választéka raktárról – Zacskó, zsák, doboz, boríték, ragasztószalag és sok minden más https://autovignet.hu – Autópálya matrica vásárlás online https://www.bodyfence.hu | https://www.multisign.hu – Minőségi kavicsvédő fóliák https://gyertyakovacs.hu – A tortadíszek világa – Gyertyakovács Kft.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés