Hirdetés

Hírek
Vonuló orvosi kocsinak csapódott egy szemből érkező BMW – FOTÓK
Vonuló orvosi kocsinak csapódott egy szemből érkező BMW – FOTÓK
Hirdetés

A megkülönböztető jelzést használó orvosi autó Nyíregyháza felől közlekedett, amikor Apagy külterületén neki ütközött a szemből közlekedő személygépkocsi oldalának.

Az ütközés erejétől az ügyeleti szolgálati gépkocsi a menetirány szerinti árokba csapódott. – közölte a frissmedia.hu

A portál információi szerint a kocsi mindhárom utasát kórházba szállították. A Baktalórántháza felől közlekedő személygépkocsi utasai nem sérültek.

A mentőszolgálat ezeket a kocsikat használja a mentőtisztek, mentőorvosok helyszínre juttatása érdekében. Oka, hogy sok esetben nem szükséges a mentővel együtt orvosnak is kimennie a helyszínre, elég a mentőtiszt, illetve mentőápoló. Indokolt esetben a mentőszolgálat diszpécsere orvost is tud küldeni az esethez, akik minden technikai eszközzel felszerelt külön gépkocsivezetővel ellátott személygépkocsival közlekednek.

A jelenlegi – nem megerősített – információk alapján az orvosi kocsi a saját sávjában haladt megkülönböztető jelzést használva, amikor a Baktarórántháza felől érkező személygépkocsi elvesztette az uralmát a gépjárműve felett és így csapódott oldalával a szabályosan közlekedő orvosi kocsinak.

– írta meg a portál.

Hirdetés

Fotó és borítókép: frissmedia.hu

További fotók itt.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés