Hirdetés

Hírek
Volt, ahol minden autóst megállítottak! Nagy erőkkel keresik a rabot
Volt, ahol minden autóst megállítottak! Nagy erőkkel keresik a rabot
Hirdetés

Vas megyében több helyszínen is keresték a szökevényt, így például Bük, Csepreg és Szombathely térségében is. A rendőrök minden autót ellenőriztek, emiatt több helyen nagyobb torlódás alakult ki. – írja a 112press.hu

A 37 éves férfi, aki a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja volt, 2018. január 12-én délelőtt – eddig tisztázatlan körülmények között – szökött meg.

Jakab István körözését a Soproni Rendőrkapitányság rendelte el, az eljárást fogolyszökés bűntett megalapozott gyanújával folytatják.

Fotó: 112press.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a szökött rab tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-96-417-329 hívószámon, a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívót.

Pénteken délután Szombathely határában, a 87-es főúton, a Kőszeg felől érkezőket rendőrök ellenőrizték. A kocsisor lépésben haladhatott és a nagyobb autókat, teherjárműveket megállították, átnézték.

Fotó: 112press.hu
Forrás: http://112press.hu/hirek/reszletek/rabszokes_sopronkohida_szombathely_ellenorzes/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés