Hirdetés

Hírek
Viszik, mint a cukrot: 1800 darabot rendeltek naponta(!) a legolcsóbb Teslából
Viszik, mint a cukrot: 1800 darabot rendeltek naponta(!) a legolcsóbb Teslából
Hirdetés

A Tesla mintegy 9,1 millió forintért kínálja az eddigi legolcsóbb elektromos autóját, a Model 3-at, amiért szabályos roham indult a múlt heti bemutató óta.

Alig egy héte, hogy Elon Musk végre bemutatta a Tesla eddigi legolcsóbb autójának, a Model 3-nak a végső változatát. Amellett, hogy számos fontos információt megtudtunk róla, az első 30 darabot már át is adták a tulajdonosoknak, és azt ígérték, felpörgetik a gyártást: az év végéig 20 ezer darab/hó mennyiségre. Most kiderült, nagy szükség van a gyártási kapacitás bővítésére.

A Tesla csütörtök hajnalban kiadta a szokásos másodéves pénzügyi jelentését, amiből az egyik legérdekesebb adat a Model 3-ra vonatkozik. Az Engadget beszámolója szerint ugyanis a múlt hét óta ismét felpörgött a kocsi iránt az érdeklődés, és jelenleg ott tart a dolog, hogy 1800 előrendelést kapnak rá naponta. Ez persze nem olyan órási tempó, mint a tavalyi 793 darab/óra(!) ütem volt, de azért így is igen komoly teljesítmény. Más kérdés, hogy aki most leadta a rendelését, annak jó darabig várnia kell, mire megkapja az autóját.

© Elon Musk

Elon Musk szerint az indulás óta egyébként több mint fél millió, összesen 518 ezer előrendelést kaptak az autóra. Igaz, sokan le is mondták, de még így is 455 ezer autót kell leszállítaniuk.

Mindeközben a Model S és a Model X gyártása is növekdett – közben pedig már a Model Y-t is rebesgetik.
 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170803_tesla_model_3_rendeles_elektromos_auto_legolcsobb_tesla

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés