Gondolkodtató
Visszatért a helyszínre, majd elgázolta a károsultat a baleset után
Visszatért a helyszínre, majd elgázolta a károsultat a baleset után
Hirdetés

Nem mindennapi eset történt péntek délután, a 6-os számú főúton.

A baleset-info információi szerint pénteken, az esti órákban egy Audi A3 személygépkocsi a 6-os számú főúton haladt Ercsi irányába, amikor a MOL Dunai finomító körforgalom előtt

egymás után két alkalommal is nekiütközött az előtte haladó Opel Astra gépkocsinak. Az ütközés hatására az Opel az út menti árokba csapódott. A balesetet követően az Audi vezetője továbbhajtott anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy történt-e személyi sérülés.

A balesetet szenvedő jármű női vezetője értesítette telefonon a barátját, hogy árokba csapódott, de az okozó elhajtott. A barátja a helyszínre ment, hogy segítsen a barátnőjének.

Amikor intézték volna kiemelést (autótmentőt hívtak) hallották, hogy jön vissza egy fekete autó, és valamit huz maga után.

Kiderült, hogy az okozó volt, és az egyik alkatrészt húzza maga után, így a károsult nő barátja odaszaladt és megpróbálta feltartóztatni a sofőrt a rendőrök kiérkezéséig, de ekkor az Audi vezetője padlógázzal elindult és elütötte a férfit, aki a motorháztetőre került.

Hirdetés

Fotók: baleset-info.hu

A megkapaszkodott férfivel együtt métereket haladt a jármű, majd végül a kocsin csüngő férfi az út menti füves területre zuhant.

Euztán az Audis felhajtott az M6-os autópályára.

Szerencsére a férfi nem sérült meg súlyosan, ezért egy szintén a helyszínre érkezett ismerősével azonnal a cserbenhagyó után indultak.

A kergetőzés az M6-oson ért véget, ahol az ittas autós kiszállt az Audiból és megpróbált a rézsűn felfutva elmenekülni, de az üldöző férfi utolérte, visszarántotta, amitől az ittas személy legurult a betonozott árokba, beverte a fejét és elájult.

Hirdetés

Fotók: baleset-info.hu

ÉS ITT MÉG NINCS VÉGE!

Amikor az elkövető észlelte a fényjezéseket, akkor hirtelen magához tért, és próbálta a történetet úgy beállítani, hogy nem sérült meg egyáltalán.

A rendőrök ekkor vették észre, hogy a testére és a combjára két kés volt erősítve. A rendőrök kérésére a mentősök leszíjazták a férfit annak érdekében, hogy ne tudjon elmenekülni.

– közölte a baleset-info.hu

A portál azon állítását, hogy “a helyszínelés során kiderült, hogy a balesetet okozó sofőr az Érdi Rendőrkapitányságról szökött meg nem sokkal korábban.”a Pest vármegyei rendőr-főkapitányság CÁFOLTA portálunknak. 

FRISSÍTÉS!

A Tényeknek nyilatkoztak az érintettek. Az egyik férfi élő videót is készített az üldözés után.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés