Hirdetés

Hírek
Kamera rögzítette a sárándi halálos balesetet
Kamera rögzítette a sárándi halálos balesetet
Hirdetés

A tragédiában egy 20 éves férfi halt meg, amikor egy kamionnal ütköztek. A barátja vezetett, de elhibázott egy előzést, ő vitte az anyósülésen ülő fiút a halálba. A sokkoló videón látszik a becsapódás és az is ahogy a szembesávban megy a 19 éves sofőr. Ő súlyos sérülésekkel került kórházba.

A tragikus baleset alig két hete történt a 47-es úton Derecske és Sáránd között. A felvételen látható, hogy balról előz a bordó kocsi, szemből pedig jön a teherautó. A sofőrök fékeznek, de óriási erővel ütköznek.

A videó alapján a bordó kocsi az előzés után visszahúzódhatna a sárga autó mögé és a sofőr fékez, de nem megy jobbra. Szemből pedig a teherautó szintén lassít és a padka felé húzza a kormányt, de nem tudják elkerülni az ütközést.

A felvétel sokat segíthet a tragikus baleset körülményeinek tisztázásában, de annak pontos okait a rendőrök szakértőkkel együtt állapítják meg.

Hirdetés

„Belvárosi ROMKOCSMA-ÉRTELMISÉGI PROLI” – Konfliktuskezelés 2024 – dr. Herpy jogi elemzés

A dr. Herpy jogi elemző rovatunk újabb epizódjában a néhány napja publikált, nagy port kavaró taxis és biciklis közti konfliktust dolgoztuk fel Miklóssal. A kamerás autó balra kanyarodott egy olyan egyirányú utcában, ahol szemből szabályosan érkezhetett kerékpáros. Ettől független a kereszteződés egyenrangúnak számított, ezért a kamerás autóban ülő taxis a jobbkéz-szabályra hivatkozva számon kérte a kerékpáros, aki egyébként hozzáért az autóhoz a kereszteződésben.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés