Hirdetés

Hírek
Videóra vette az apa, ahogy egy biciklis fellökte kislányát, ám a kerékpáros feljelentette őt
Videóra vette az apa, ahogy egy biciklis fellökte kislányát, ám a kerékpáros feljelentette őt
Hirdetés

Hamar elterjedt a neten egy videó, amin egy biciklis fellök egy 5 éves kislányt, majd továbbhajt. Ám a történet furcsa fordulatot vett, ugyanis a kerékpáros beperelte a felvételt készítő apát.

A videón, amit még tavaly osztott meg az apuka, az látható, hogy egy kerékpáros fellöki 5 éves kislányát, majd elhajt. A gyermek édesapja felháborodott az eseten és közzétette a felvételt a közösségi médiában. A videónak köszönhetően a rendőrség azonosította a kerékpárost. Az apuka – állítása szerint- nem akart rendőrségi feljelentést tenni, de a biciklis nem ismerte el, hogy hibázott és nem volt hajlandó elnézést kérni.

Az ügy a bíróságon folytatódott, ahol a biciklis azzal védekezett, hogy csak azért rakta ki a térdét, hogy megtartsa egyensúlyát és bár érezte, hogy nekiment a kicsinek, azt nem vette észre, hogy a gyermek el is esett.

Továbbá azt állította, hogy nem volt elég hely ahhoz, hogy nagyobb ívben kerülje meg a családot. A férfinek sikerült meggyőznie a bíróságot, akik csupán egy eurónyi, jelképes pénzbírságot szabtak ki rá. A videó azonban továbbra is terjedt, a férfit pedig sorra érték a rágalmazások és zaklatások.

Ezután döntött úgy, hogy feljelenti a videót készítő apukát. Az apa és ügyvédje egyebek között a szólásszabadsághoz való jogukkal védekeztek. A pert várhatóan 2022 első felében bonyolítják le, de a felek már november 18-án, azaz csütörtökön találkoznak a bíróságon.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: The Sun

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés