Hirdetés

Hírek
Videón, ahogy segítségnyújtást színlelve fosztotta ki az elütött, földön fekvő asszonyt
Videón, ahogy segítségnyújtást színlelve fosztotta ki az elütött, földön fekvő asszonyt
Hirdetés

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt vádat emelt egy helybeli nővel szemben, aki segítségnyújtást színlelve egy balesetben megsérült, vérző fejjel földön fekvő idős asszony úttesten szétszóródott holmiját összeszedte és a pénztárcájában lévő 150 ezer forintját elvette.

A vádirat szerint az idős asszony idén június 10-én délelőtt Kiskunhalason, néhány perccel azután, hogy 150 ezer forint készpénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából, biciklijével szabálytalanul kanyarodva közúti balesetet szenvedett és súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A helybeli nő – az ügy vádlottja – több arra járó és a balesetet észlelő személlyel együtt a földön fekvő, vérző fejű sértetthez sietett. Mialatt a többiek mentőt hívtak és igyekeztek a sérült asszonyt ellátni, a vádlott segítségnyújtást színlelve összeszedte az úttesten szétszóródott holmikat.

Kihasználva azt, hogy mindenki a sértettel van elfoglalva, a vádlott félrevonult és a sérült nő pénztárcájából kivette a benne lévő 150 ezer forint készpénzt, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség a nőt kifosztás bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Hirdetés


Így a YouTube-on is megjelensz👇

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x