Hirdetés

Hírek
Videón az üldözések: Volt, amelyik után futva menekült tovább az ámokfutó
Videón az üldözések: Volt, amelyik után futva menekült tovább az ámokfutó
Hirdetés

Őrizetbe vették a dunaújvárosi rendőrök azt az ámokfutót, akit többször rajtakaptak már eltiltás hatálya alatti járművezetésen.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásai legutóbb 2023. október 5-én délután Dunaújvárosban, a Szabadság utcában figyeltek fel a korábbi jogsértései miatt előttük már ismert, személygépkocsival közlekedő férfira.

Megállítása érdekében megkülönböztető fény- és hangjelzést használtak, ő azonban nagy gázt adva továbbhajtott, majd egy parkolóban a hátrahagyta az autót, és futásnak eredt. Néhány méter megtétele után azonban már a rendőrök fogságában volt.

A férfit az elmúlt néhány hónapban többször elkapták a helyi egyenruhások ugyanezen jogsértés miatt. Volt, hogy úgy próbált elmenekülni a hatóság elől, hogy közben veszélyeztette a közút forgalmát, de olyan eset is előfordult, hogy azért sikerült megállítani, mert kifogyott az üzemanyag az autójából.

Mint kiderült, nemcsak a Dunaújvárosi, de a Kalocsai és a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságon is folyik büntetőeljárás a notórius elkövetővel szemben, akit a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerősen eltiltott a járművezetéstől.

A dunaújvárosi gyanúsítottat a sorozatos bűncselekmények elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés