TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Videón, ahogy több mint harminc autó tükrét rúgta le egy férfi szerda hajnalban Győrben

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint  3 óra 17 perckor kaptak bejelentést arról, hogy egy férfi autókat rongált meg. A bejelentéssel azonos időben a Győri Rendőrkapitányság által üzemeltetett térfigyelő kamerarendszer kezelője is észlelte a cselekményt.

Az autók közül néhány esetben a lökhárítókat rugdosta meg, többnek azonban letörte a visszapillantó tükrét. A rendőrök fél órán belül beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi férfit.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy ismeretlen személy Győr belvárosában – a Szabadsajtó út, Széchenyi tér, Czuczor Gergely út, Arany János út, Virágpiac tér, Zechmeister út, Jókai út, Árpád út, Aradi vértanúk út útvonalon – több közterületi szemetes edényt borított fel, illetve több tucat személygépkocsit rongált meg.

 

A Győri Rendőrkapitányság az ügy kapcsán rongálás vétsége miatt indított nyomozást. A férfi gyanúsítottkénti kihallgatása folyamatban van.

Forrás: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/videon_ahogy_tobb_mint_harminc_auto_tukret_rugta_le_egy_ferfi_szerda_hajnalban_gyorben/2557182/

MEGOSZTOM:

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!
(ezért hirdess nálunk)

Garázs csoportunk

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Nélkülük nem lennénk


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?