Hirdetés

Hírek
Videón, ahogy több mint harminc autó tükrét rúgta le egy férfi szerda hajnalban Győrben
Videón, ahogy több mint harminc autó tükrét rúgta le egy férfi szerda hajnalban Győrben
Hirdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint  3 óra 17 perckor kaptak bejelentést arról, hogy egy férfi autókat rongált meg. A bejelentéssel azonos időben a Győri Rendőrkapitányság által üzemeltetett térfigyelő kamerarendszer kezelője is észlelte a cselekményt.

Az autók közül néhány esetben a lökhárítókat rugdosta meg, többnek azonban letörte a visszapillantó tükrét. A rendőrök fél órán belül beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi férfit.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy ismeretlen személy Győr belvárosában – a Szabadsajtó út, Széchenyi tér, Czuczor Gergely út, Arany János út, Virágpiac tér, Zechmeister út, Jókai út, Árpád út, Aradi vértanúk út útvonalon – több közterületi szemetes edényt borított fel, illetve több tucat személygépkocsit rongált meg.

 

A Győri Rendőrkapitányság az ügy kapcsán rongálás vétsége miatt indított nyomozást. A férfi gyanúsítottkénti kihallgatása folyamatban van.

Forrás: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/videon_ahogy_tobb_mint_harminc_auto_tukret_rugta_le_egy_ferfi_szerda_hajnalban_gyorben/2557182/

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés