Hirdetés

Gondolkodtató
Videón, ahogy rendőrök mentik meg az autópályán megállni képtelen fékhibás autót
Videón, ahogy rendőrök mentik meg az autópályán megállni képtelen fékhibás autót
Hirdetés

Rémisztő jelentről tett közzé videót Facebook-oldalán csütörtökön az amerikai Ohio állam autópálya-rendőrsége. A felvétel előző hét vasárnap készült a 77-es számú autópályán, ahol egy nő kért segítséget, miután nem tudta autóját megállítani: hiába nyomta a fékpedált, semmi sem történt. – írja a 24.hu

A videón látni, ahogy a vészvillogóval haladó SUV a leállósávban, majd félig a középen lévő füves területen haladva kerülgeti a többi autóst, miközben körülötte rendőrautók figyelmeztetik a közlekedőket a veszélyre.

A rendőrség a videóhoz mellékelte a 911-es segélyhívón lezajlott beszélgetés egy részletét is, ahogy a diszpécser igyekszik segíteni a hangja alapján teljesen pánikba esett húszéves sofőrnek. Hallani, ahogy a csak Emma keresztnéven említett nő síró hangon közli, hogy hiába lép rá a fékre, semmi sem történik.

A diszpécser ekkor nyugodt hangon közli vele, hogy szép lassan kezdje le behúzni a kéziféket, hátha az működni fog, és lelassítja és megállítja a száguldozó járművet. Ez végül be is vált, és a nő félre tudott állni a középen lévő füves területen.

Hirdetés

Az ohiói autópályarendőrség közlése szerint az esetben senki sem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett. Az esetről szóló beszámolókból nem derült ki, hogy pontosan milyen műszaki problémák álltak a háttérben.

Kiemelt kép: Ohio State Highway Patrol

Forrás: 24.hu


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Adatvédelmi beállítások