Hirdetés

Gondolkodtató
Videón, ahogy nekihajt a leszakadt fényjelzőnek hajnalban egy autós az M3-ason
Videón, ahogy nekihajt a leszakadt fényjelzőnek hajnalban egy autós az M3-ason
Hirdetés

Az eset hajnalban , 4 óra körül történt a 15. kerületben, az M3 bevezetőn.

Információink szerint a Rendőrség és a tűzoltóság kint járt a helyszínen a balesetveszélyes helyzet elhárításának érdekében.

FRISSÍTÉS:

A felvétel készítőjével felvettük a kapcsolatot, tekintettel a sok félreértésre és életszerűtlen elvárásra, amit a komment szekcióban tapasztaltunk. Vele egyeztetve idemásolunk egy általa írt kommentet, ami azt gondoljuk, hogy teljes képet fest az esetről és a tőle elvárható segítségnyújtás megtételéről.


Akit esteleg érdekel a valóság az édesanyám emlegetése helyett:
Hajnali 4 óra körül, 70-nel gurulás a középső sávban, teljesen üres szakaszon.

Valami csillog, de nem kivehető, hogy mi az, aztán megint….kb. 20-30 méterről már egész jól kivehető volt, hogy valami van az úton vagy felette??….

Sávot váltottam, hisz láttam, mert az utat figyeltem…
Amint realizáltam, hogy mi volt, azonnal hívtam a 112-t, pontosan elmondtam miről van szó. Azt mondta a diszpécser, hogy küld egy járőrt. Megvártam.”

( Itt megjegyeznénk, hogy sokan vélhetőleg sajnos a 112 értesítése nélkül továbbmentek volna a hazai viszonyokat ismerve. )

” Amint volt rá lehetőség visszafordultam a szervizútra, akik jöttek autósok észlelték és kikerülték a lelógó lámpatestet.

Ezúton sajnálom, hogy full fekete szettben nem álltam a középső sáv közepére, hátha engem jobban látnak 🤷‍♂️ és igen, készítettem videót képeket melyet a rendőrség részére esetleg biztosítónak stb… továbbítva hasznos lehet.

Pár percre rá meg is érkeztek a hatóságok és intézkedtek. ” – írta meg olvasónk kommentben.

Hozzátennénk még annyit – néhány fotelből okoskodó kommentre reagálva -, hogy amennyiben ebben a konkrét esetben olvasónk elkezdett volna hadonászni a telefonja világító kameravakujával, akkor bizony nagy eséllyel elvonhatta volna a figyelmét az érkezőknek és még annyi eséllyel sem vették volna észre a középső sávban logó fekete akadályt, mint egyébként.


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés