SOS Mobilgumis
hirdetés


Videón, ahogy keresztbe fordítja az autót a kamion Győrben

Videón, ahogy keresztbe fordítja az autót a kamion Győrben

2019-10-15 Facebook By bpiautosok.hu
Legfrissebb dashcam kibeszélő műsorunk itt!

Fedélzeti kamerás felvételt posztolt a Győrben közlekedünk Facebook oldal, amin egy autóval ütközik egy kamion.

A videóra mi jobban ráközelítettünk volna némi utómunkával, hogy jobban látni lehessen a balesetet, hiszen akkor lehetne belőle okulni.

Minden esetre a kommentelők szerint az alábbiak történtek:

“Kikockáztam a kinagyított felvételt! A teherautó a külső sávban ment a tanulóautó mögött. Majd hátulról tolta meg a kocsit úgy, hogy a középső sáv felé kormányozta a járműszerelvényt. Ha nem teszi meg a manővert akkor simán belemegy hátulról! De mivel sodródott befelé a kamion megforgatta a kiskocsit. Ha a belső sávban megy mellette valaki akkor tömegbaleset is lehetett volna! Adjunk hálát Istennek! A kamionsofőr egy barom!”

“Antal Richárd én ellenkezőleg látom, a teherautó akart kimenni a külső sávba, csak a holt tér miatt nem látta, de lehet tévedek.”

“A teherautó a belső sávban haladt, és indexelt, majd megindult a külső sáv felé, ahol a fiat haladt. Nem látta szerintem a fiatot. Ha megnézed, próbálta korrigálni és akkor fordította maga elé a kisautót. Azért a sebességére kivi lennék, szerintem nem 50 volt az….”

“Antal Richárd Nézd meg többször a felvételt. Először is az általad megnevezett idióta, egy tanuló vezető, aki a külső sávban közlekedett helyesen, és ha a ránagyított részt megnézed a videóban, látszik, hogy a teherautó először kifele húzta, majd miután nekiment szerencsétlen tanuló vezetőnek, akkor korrigálta vissza…😏És egyébként nincs megszűnő sáv.”

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

MEGOSZTOM:


Legfrissebb dashcam kibeszélő műsorunk itt!

Érdekelhet 

100% FIGYELEM! Koncentrálj a Vezetésre!

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek