Hirdetés

Hírek
Videón, ahogy katalizátortolvajokat fognak a TEK emberei
Videón, ahogy katalizátortolvajokat fognak a TEK emberei
Hirdetés

Zalaegerszegről és a környező településekről, valamint Vas megyéből is érkezett az utóbbi hónapokban több bejelentés, hogy különböző telephelyekről tucatszám tűntek el katalizátorok, ezzel összesen több, mint kettő millió forint értékű kárt okozva a sértetteknek. Az elkövetők mindig azonos módszerrel, az éj leple alatt, a kerítésen átmászva, vagy azt megbontva hatoltak be a telephelyekre, ahol az ott elhelyezett gépjárművek kipufogórendszeréről levágták a katalizátorokat, majd azokat értékesítették.

A zalaegerszegi nyomozók három feltételezett elkövetőt azonosítottak, az elfogásukra szervezett akciót 2022. szeptember 5-én hajnalban indították.

A Terrorelhárítási Központ együttműködésével megyeszékhelyi otthonukban csaptak le az 50 éves és 47 éves férfiakra, akiket előállítottak a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra.

A Bűnügyi Osztály nyomozói a testvérpárt 16 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásuk indítványozásra. A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó harmadik társuk felkutatása folyamatban van, ellene elfogatóparancsot adtak ki.

Hirdetés

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x