Videón, ahogy elszabadult egy utánfutó az M1-es autópályán

Videón, ahogy elszabadult egy utánfutó az M1-es autópályán

2021-08-17 Facebook
Hirdetés

Vasárnap késő délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Komárom térségében egy kisbusz vontatta utánfutó a rakományával együtt levált a járműről és a belső szalagkorlátba csapódott – olvasható a Magyar Közút insta bejegyzésében.

A rakomány egy része átesett a szembe jövő autók elé, melyek közül egy át is ment rajta. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de csak a szerencsén múlt, pedig jól látszik, milyen tömött sorokban haladtak arra a járművek.A szemközti oldalon jövők közül többen megálltak és a nagyobb darabokat lehúzták a pályáról, hogy mehessen a forgalom.

Bár nagyon bátrak és rátermettek voltak, és nekik köszönhetően nem állt meg teljesen a határ felé vezető oldal, azért így is nagy kockázatot vállaltak.

A kisbusz utasai pedig láthatósági mellény nélkül, a leállósávon, a jármű mellett álltak, közülük szintén volt, aki a sérült járműhöz átment az elválasztósávhoz.

Hirdetés

Fontos felhívni a figyelmet, hogy hasonló esetekben ne vállaljanak felesleges kockázatot a balesetezők vagy a segíteni szándékozók, ami ilyenkor a legfontosabb, hogy azonnal hívják a 112-essegélyhívó számot, a sérült jármű utasai pedig azonnal vegyenek fel láthatósági mellényt és a segítséget a szalagkorláton túli területeken várják meg‼️

Forrás: Magyar Közút


MEGOSZTOM:

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés