Hirdetés

Hírek
Videón, ahogy álló sorba csapódik egy kamionos az M1-es autópályán
Videón, ahogy álló sorba csapódik egy kamionos az M1-es autópályán
Hirdetés

Május 11-én az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében egy korábbi baleset mögött feltorlódott álló kocsisorba rohant egy kamionos – látható a Magyar Közút friss bejegyzésében. Bár az utolsó pillanatban próbálta balra rántani a kormányt, de így is nagy erővel csapódott bele a sor végén álló kamionba, amit gyakorlatilag rátolt az előtte lévő teherautóra. A kikerülő manőver során oldalba talált egy furgont is, a baleset következtében annak a járműnek a roncsdarabjai átrepültek az ellenkező pályoldalra is és csak a szerencsén múlt, hogy ott nem lett belőle újabb baleset.

A balesetben a sorba becsapódó kamionos súlyos sérülést szenvedett, őt a Katasztrófavédelem munkatársai szabadították ki a vezetőfülkéből, ketten pedig könnyebben sérültek meg.

A torlódásra egyébként korábban az autópálya felett található digitális táblán is felhívták a figyelmet, ahogy az a hasonló eseteknél lenni szokott.

Ez az eset is jól mutatja, mennyire fontos, hogy mindig az utat, a forgalmat és az előjelzéseket figyeljük, hiszen bármikor történhet olyan váratlan esemény, amire azonnal kell reagálni.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x