Hirdetés

Dashcam
Videón a szerencsétlen autósok, akik sorra ráhajtottak az M0-son heverő targoncavillára
Videón a szerencsétlen autósok, akik sorra ráhajtottak az M0-son heverő targoncavillára
Hirdetés

Mint arról tegnap reggel a Magyar Közút beszámolt:

„Csütörtök reggel 8 óra előtt kaptunk bejelentést, hogy az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az Annahegyi pihenőhelynél – jelenlegi információink alapján – 5 jármű sérült meg.

A balesetek oka, hogy az autóút ezen szakaszán egy járműről leesett egy targoncavilla, ami a belső sávban landolt, ezen mentek át a járművek, ez okozta a sérüléseket.

A bejelentést követően szigetszentmiklósi mérnökségünk szakemberei azonnal a helyszínre siettek és rövid időn belül eltávolították a balesetet okozó idegen tárgyat az útról. Jelenleg már mind a három sáv járható a gyorsforgalmi úton, csak néhány száz méteren tapasztalható lassulás”

– írta meg tegnap az Magyar Közút, a Blikknek adott válaszában.

Nem kellett sokat várni, hogy egyik olvasónk elküldje nekünk fedélzeti kamerás felvételét, amin látszik a baleset és az azt okozó tárgy is. Ő szerencsére megúszta anyagi kár nélkül, de sokan nem voltak ilyen szerencsések. Friss híreink itt.

“Én pont kikerültem, de ami ennél érdekesebb, a belső sávban meglátjátok a targoncavillát kirepülni, épp az autós alól…” – írta meg olvasónk.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x