Gondolkodtató
Videón a hétvégi, M1-en történt baleset
Videón a hétvégi, M1-en történt baleset
Hirdetés

A videón látszik, hogy szinte senki sem lassít, nem tart követési távolságot.

Többen is az utolsó pillanatig maradnak a belső sávban, szemmel láthatóan nagy sebességgel érkeznek, majd gyorsan vágnak ki a külső sávba.

Az egyik kisbusznak ez szombaton nem sikerült. A MKIF Zrt. kollégáit biztosító ütközéselnyelőt és egy brigádszállító autót is összetört, az utóbbit 20 méteren keresztül tolta maga előtt.

Hirdetés

„A kialakult dugóban senki nem húzódott félre, nem alakítottak ki mentő folyosót, így az útellenőr kollégánk és a sérültekhez érkező mentő is csak lassan ért a helyszínre.” – fűzte hozzá az esethez a pályát fenntartó cég.

Függetlenül attól, hogy saját kollégáink sérültek, a gyorsaság egy balesetnél életmentő. Sokszor perceken múlnak életek! Kérjük, ha megáll a forgalom, mindenki húzodjon a pálya két széle felé, kialakítva ezzel egy biztonsági/mentő folyosót. A balesetet szenvedett kollégáink között többen családapák, a két megsérült kolléga közül az egyiknek heteken belül megszülethet a harmadik gyermeke, a másikat pedig két tizenéves gyermeke várja otthon. – tették hozzá

Hirdetés

Fotó: MKIF Zrt.
Hirdetés

Fotó: MKIF Zrt.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés