Hirdetés

Hírek
Videók: aki tud, most menekül Floridából
Videók: aki tud, most menekül Floridából
Hirdetés

Hatalmas népvándorlásba kezdtek a floridaiak a közelgő Irma hurrikán miatt. Az ötös erősségűnek várt vihar miatt, közel félmillió autós lepte el azonnal a környező autópályákat, hogy északnak induljon.

A beszámolók szerint minden út megtelt, a töltőállomásokat is ellepték, ahol órákat kell várni. A helyzetet nehezíti a tömeges evakuálással kapcsolatban, hogy Florida két, északi és a déli irányú sztrádára támaszkodik leginkább: az I-95-ösre a keleti parton és az I-75-re nyugat felé. Ezek az autópályák, valamint a Florida más kisebb útjai, amelyek északra futnak pillanatok alatt megteltek – írja a CNN.

Irma hurrikán útja a jelenlegi várakozás szerint eléri Florida állam nagyobb városait, emiatt várhatóan közel 6 millió embernek kell elhagynia otthonát.

Ha még nem csatlakoztál, katt ide!
ÖSSZ CSOPORT TAG + KÖVETŐ SZÁM
TÖBB MINT 10.000

Irma pénteken éri el Kubát, az országban több tízezer embert kellett a part menti részekről biztonságos helyre menekíteni. A szélvihart egyébként vasárnapra várják Florida állam területére, de a kormányzó kijelentette, ha valaki hétvégéig vár, akkor már késő lesz elindulnia.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170908_Videok_felmillio_autos_probal_menekulni_Floridabol

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés