Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Villás rakodóval dobta ki a dühös farmer a telkéről egy turista autóját
VIDEÓ: Villás rakodóval dobta ki a dühös farmer a telkéről egy turista autóját
Hirdetés

Elképesztő képsorokat rögzítettek az Egyesült Királyságban, egy dühös farmer szó szerint kidobta a rossz helyen parkoló turista autóját a telekről.

A napokban kezdett terjedni a közösségi médiaoldalakon az a felvétel, ahol egy dühös gazda egy villás rakodó segítségével távolítja el telkéről egy turista autóját – szúrta ki a vezess.hu. Egy helyi lakos arról számolt be, hogy a telek közelében van egy népszerű kirándulóhely, az odaérkező turisták pedig rendszerint összevissza parkolnak, fittyet hányva minden szabályra. Valószínűleg ezt elégelte meg az a gazda is, aki drasztikus módját választotta annak, hogy eltávolítsa a telkén parkoló autót.

Bepattant egy villás rakodóba, azzal felkapta az autót és szó szerint kidobta azt az útra.

Az még hagyján, hogy az autót ripityára zúzta, de talán egy kicsit túllőtt a célon, mikor az autó háborgó tulajdonosát is felborította a munkagéppel.

A felvételt látva sokan azt találgatják, vajon kit milyen felelősség terhel a történtekkel kapcsolatban. Sokan egyetértenek azzal, hogy a farmer kidobta a telkéről az autót, ám többen is túlzásnak tartják, hogy elsodorta annak tulaját is.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: vezess.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés