Velünk tartasz?VIDEÓ: Vígan piáltak és lájvoztak, aztán belerohantak egy vétlen autósba – 3 ember vesztette életét

VIDEÓ: Vígan piáltak és lájvoztak, aztán belerohantak egy vétlen autósba – 3 ember vesztette életét

2020-11-02 Facebook
hirdetés

Az ittas vezetéstől való elrettentésképp tették fel a videót, melyen egy társaság autózás közben piál.Rengetegen gondolják úgy, hogy a lehető legtöbb embernek látnia kellene a felvételt, akkor talán kevesebb lenne az alkoholos befolyásoltság alatt okozott baleset.

Facebook lájv videóban közvetítette egy társaság, ahogy Texas városában autókázik, közben a sofőr és az utasok is sört piálnak, de jól láthatóan már nem szomjasak. A sofőr elmondja a felvételen, hogy jobban vezet ittasan ám nem sokkal később (a térfigyelő kamerák tanúsága szerint) belerohan egy szabályosan közlekedő autóba.

A vétkes autóban ülők közül csak a sofőr élte túl az ütközést. Őt és a vétlen autó sofőrjét rendkívül súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A részegen vezető 47 éves sofőrnek jelenleg három ember haláláért kell felelnie, de ez még változhat, ha a kisteherautó élet-halál közt lebegő sofőrét nem sikerül az orvosoknak megmenteniük. A büntetése akár 80 év fogház is lehet.

Szeretnénk ha ez a felvétel elrettentésül szolgálna mindenkinek, aki esetleg ittasan ülne volán mögé, valamint minden utasnak, hogy ne engedje ittas társát vezetni semmiképp.

hirdetés

Forrás: click2houston.com


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: