Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Vad csapódott egy család autójába
VIDEÓ: Vad csapódott egy család autójába
Hirdetés

Az állatot egy másik jármű ütötte el, a BMW-t vezető litván apának esélye sem volt elkerülni a balesetet – írta meg a 112Press.

A lap értesülései szerint, a vad átszakította a szélvédőt és az alvó gyermekek közé csapódott a hátsó ülésre. A sofőr súlyosan megsérült, de a családtagjai sem úszták meg karcolások, vágások nélkül.

A közlekedési baleset 2023. július 7-én, pénteken 23 óra körül történt a 86-os főúton, Kisunyom közelében.

Körmend felől tartott Szombathely irányába egy litván rendszámú BMW személygépkocsi, szemből pedig egy ismeretlen márkájú, magyar rendszámú autó, ami elütött egy elé rohanó őzet.

A vad a levegőbe repült, és olyan erővel csapódott bele a nyaralásból hazatérő litván család gépkocsijának szélvédőjébe, hogy azt átszakítva az állat átrepült a sofőr és a mellette ülő felesége között, majd a hátsó üléstámlának vágódott, a gyermekülésben bekötve alvó 7 éves kislány és 12 éves bátyja közé.

Csillag Zoltán, az OMSZ kommunikációs munkatársa az RTL Híradójának azt mondta, hogy a középkorú férfit súlyosabb szemsérülések miatt, a fiatal nőt és a két gyermeket üvegszilánkok okozta könnyebb sérülések miatt helyszíni vizsgálatok és ellátás után a sürgősségi osztályra szállították.

Az őzet elsőként elütő gépjármű nagy valószínűséggel megrongálódott.

A sofőr az ütközés után megállt, visszament az elütés helyére, megkereste a rendszámát, majd visszaült az autójába és elhajtott.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy észlelte-e a súlyos balesetet, az úttestet borító üvegtörmeléket. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Friss híreink itt.

Hirdetés

Borítókép: 112Press

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés