Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Úton széthajigált rollerek. Egyiken át is hajtott olvasónk véletlenül
VIDEÓ: Úton széthajigált rollerek. Egyiken át is hajtott olvasónk véletlenül
Hirdetés

Már nem csak a város összképét rontják, de balesetveszélyesek is a széthajigált “járművek”.

A bérelhető, elektromos rollerek megjelenésével egy komoly probléma ütötte fel a fejét, amit mind ezidáig nem sikerült orvosolni. A probléma pedig nem más, minthogy ezek a járművek szerteszét hevernek a városban mindenhol. Az alábbi videó bizonyítja, hogy a fenti kijelentés kicsit sem túlzás.

Az nem kérdés, hogy a rollerek rendkívül praktikusak, de a jelenlegi állapot kétségtelenül tarthatatlan és mielőbbi beavatkozást igényel, hiszen már nem csak ronda, de balesetveszélyes is, ami a városban zajlik.

A felvételt olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette. Jól látszik, hogy több bérelhető roller is hever a főúton. Olvasónk a sötétben csak az utolsó utáni pillanatban vette észre az egyik úton heverő tárgyat, így azt kikerülni már nem tudta.

„Védelmemre szóljon, hogy van ott 2-3 igencsak besüppedt csatornafedél, amit én is mindig kerülgetek és simán az volt az első gondolatom, hogy azt kerülte ki az előttem haladó autó.” – tette hozzá olvasónk

…De nem!! Bizony egy roller volt az, melyek közül az egyiken át is hajtott olvasónk.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Az nyilván nem szorul magyarázatra, hogy milyen károkat tud okozni egy személyautóban egy ilyen jármű, ahogy az sem, hogy mekkora baleseti kockázatot rejt magában az úton heverő roller, így tehát nagyon bízunk benne, hogy mielőbb megoldás születik a probléma kezelésére.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés