Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Üldözték, majd kiugrott és futva próbált menekülni
VIDEÓ: Üldözték, majd kiugrott és futva próbált menekülni
Hirdetés

A Veszprém vármegyei egyenruhások Márkó külterületén igazoltatták a 18 illegális bevándorlót és a svéd embercsempészt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Illegális Migráció Elleni Osztályának jelzése alapján a Veszprém vármegyei rendőrök 2023. május 18-án 8 óra 30 perc körül Márkó térségében akartak megállítani egy magyar rendszámú kistehergépkocsit.

A sofőr azonban nem tett eleget a rendőri jelzésnek és továbbhajtott, majd elvesztette uralmát a jármű felett és az út melletti szalagkorlátnak ütközött. A sofőr ezután kiugrott az autóból, majd futásnak eredet, de nem jutott messzire, pár méter után az egyenruhások elfogták. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A gépkocsit egy 43 éves svéd férfi vezette, és a jármű rakterében az egyenruhások 18 illegális migránst találtak, akik mindannyian szír állampolgárnak vallották magukat.
A 43 éves svéd sofőrt a rendőrök elfogták és előállították, vele szemben embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon.

Az illegális bevándorlók ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakísérésükről pedig a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkednek. Friss híreink itt.

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés