Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Újabb drónos bevetés a szabályszegők kiszűrése érdekében
VIDEÓ: Újabb drónos bevetés a szabályszegők kiszűrése érdekében
Hirdetés

Az 42-es főút hajdú-bihari szakaszát ellenőrizték a rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedés biztonságának javítása érdekében a 42-es főúton összehangolt, közúti közlekedési ellenőrzést hajtottak végre 2022. április 28-án.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások nemcsak civil autókkal, hanem drónokkal is figyelték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat. A drónok biztonságos távolságból és helyzetből készítették a videófelvételeket az észlelt forgalmi szituációkról, szabályszegésekről.

Az ellenőrzés időszakában a rendőrök elsőbbségi szabályok megsértése, biztonsági öv használatának elmulasztása, mobiltelefon-használat, valamint  szabálytalan előzés miatt vontak intázkedés alá járművezetőket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez ehhez hasonló forgalom-ellenőrzéseket. Kérjük a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

Hirdetés

 

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x