Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Újabb büntetőfékező autós állt bíróság elé
VIDEÓ: Újabb büntetőfékező autós állt bíróság elé
Hirdetés

A Kaposvári Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akarta megleckéztetni a sértettet egy korábbi manővere miatt.

A 26 éves vádlott 2021 júliusában Csurgó belterületén kezdte meg a sértett előzését, melynek során észlelte, hogy a sértett az autóját – a saját forgalmi sávján belül maradva – kis mértékben a terelővonal irányába kormányozta. Bár a sértett szinte azonnal visszatért az eredeti nyomvonalára, az előzést befejezve a vádlott úgy kanyarodott vissza a sávjába, hogy a sértett autójától csak minimális távolságot tartott, és a saját autóját forgalmi ok nélkül gyorsan, egymást követő két alkalommal is intenzíven fékezte, melynek következtében a sértett vészfékezésre kényszerült.

A férfi ezt követően elhajtott a helyszínről, azonban a sértett feljelentése, valamint a fedélzeti kamera felvételei alapján a nagyatádi rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés és járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Az eseményeket a sértett autójában felszerelt fedélzeti kamera rögzítette.

Hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés