Velünk tartasz?Videó – Újabb “agyhalott”, aki nagyon siet, de egy kis büntetőfékre még szakít időt

Videó – Újabb “agyhalott”, aki nagyon siet, de egy kis büntetőfékre még szakít időt

2019-10-07 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

Klasszikus példa, amikor mész az autópályán, mondjuk előzésbe kezdesz és olyan 130 km/h-s tempóval megelőzöd a másik autót.

Teszed mindezt azért, hogy folyamatosan haladj, ezzel a többi autós folyamatos haladását is segítsd. Hiszen ha te fékezel valószínűleg a mögötted lévőnek is kell és így tovább.

Tételezzük fel, hogy mindent szabályosan csinálsz, körültekintő vagy meg minden, de mit hoz a sors, amint a belsőbe érsz biztos, hogy meglátod a visszapillantóban a semmiből feltűnő suttyót, aki most lépett át az időkapun és még nem tudott kellően lelassulni.

A seggedben van, villog, tol, jelzi, hogy azonnal takarodj előle.

hirdetés

Érzi, hogy a te előzésed miatt fogja lekésni a kedvenc sorozata legizgalmasabb részét és azt is tudja ezért bizony revansot kell venni.

Amint eltűnsz az útból már kezdődhet is a bosszú. Megelőz, befékez, középre húzódik, nem engedi, hogy megelőzd. Ugye, hogy ismerős a szitu….

Bár a felvételen látható események előzményeit nem tudjuk sajnos, így benne van a pakliban az is, hogy talán a kamerás autó se vétlen

De nem győzzük elégszer leírni és elmondani, ezt a büntetőfékezgetős dolgot ideje lenne már elfelejtenie végre minden autósnak, mert veszélyes. 

Rengeteg olyan felvételt tettünk már mi is közzé, ahol balesettel végződött a revans, sőt sok esetben épp a fékezgető szívja meg. Tessék belőlük tanulni….

hirdetés

MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: