SOS Mobilgumis
hirdetés

Már velünk tartasz?


Videó – Újabb “agyhalott”, aki nagyon siet, de egy kis büntetőfékre még szakít időt

Videó – Újabb “agyhalott”, aki nagyon siet, de egy kis büntetőfékre még szakít időt

2019-10-07 Facebook By bpiautosok.hu

Klasszikus példa, amikor mész az autópályán, mondjuk előzésbe kezdesz és olyan 130 km/h-s tempóval megelőzöd a másik autót.

Teszed mindezt azért, hogy folyamatosan haladj, ezzel a többi autós folyamatos haladását is segítsd. Hiszen ha te fékezel valószínűleg a mögötted lévőnek is kell és így tovább.

Tételezzük fel, hogy mindent szabályosan csinálsz, körültekintő vagy meg minden, de mit hoz a sors, amint a belsőbe érsz biztos, hogy meglátod a visszapillantóban a semmiből feltűnő suttyót, aki most lépett át az időkapun és még nem tudott kellően lelassulni.

A seggedben van, villog, tol, jelzi, hogy azonnal takarodj előle.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Érzi, hogy a te előzésed miatt fogja lekésni a kedvenc sorozata legizgalmasabb részét és azt is tudja ezért bizony revansot kell venni.

Amint eltűnsz az útból már kezdődhet is a bosszú. Megelőz, befékez, középre húzódik, nem engedi, hogy megelőzd. Ugye, hogy ismerős a szitu….

Bár a felvételen látható események előzményeit nem tudjuk sajnos, így benne van a pakliban az is, hogy talán a kamerás autó se vétlen

De nem győzzük elégszer leírni és elmondani, ezt a büntetőfékezgetős dolgot ideje lenne már elfelejtenie végre minden autósnak, mert veszélyes. 

Rengeteg olyan felvételt tettünk már mi is közzé, ahol balesettel végződött a revans, sőt sok esetben épp a fékezgető szívja meg. Tessék belőlük tanulni….

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

MEGOSZTOM:

ÚJ VIDEÓNK:
Lámpamattulás javítás forradalmi módszerrel

Érdekelhet100% FIGYELEM! Koncentrálj a Vezetésre!

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…

KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek