Hirdetés

Hírek
Videó: úgy csinált a motoros, mintha elütnék, de ami utána történt, azon csak nevetni lehet
Videó: úgy csinált a motoros, mintha elütnék, de ami utána történt, azon csak nevetni lehet
Hirdetés

Mesteri tervet eszelt ki a motoros és a cimborája, hogy pénzhez jussanak. A fagyi viszont visszanyalt.

Van egy bizonyos típusú baleset, amiről viszonylag kevés szó esik, pedig nagyon is létező dologról beszélhetünk. Vannak ugyanis olyanok (kerékpárosok, motorosok vagy épp egy másik autós), akik így vagy úgy, de pénzhez szeretnének jutni. Ilyenkor merül fel bennük a gondolat, hogy (biztosítási) csalást kövessenek el.

A dolog elviekben pofonegyszerű: úgy csinálnak mintha elütnék őket (felugranak a motorháztetőre, nekirohannak a közlekedő autónak, vagy hagyják, hogy a járművük ütközzön az áldozatéval), de csak annyira, hogy azért (nagyon) ne sérüljenek meg. Ezek után viszont eljátszák, hogy megsérültek, majd emiatt, illetve a járművük miatt kártérítést követelenek. Ráadásul a közelben szinte biztos lesz egy ember, aki az egészet „látta” (valójában a csaló cimborája), így az áldozatnak esélye sincs arra, hogy bárki is elhiggye, hogy ő ártatlan volt.

A fedélzeti kamerák elterjedésével azonban egyre kisebb az esély, hogy az autóst ilyen módon verjék át. A felvételek ugyanis bizonyítják, hogy nem az autós volt a hibás, így máris fordul a kocka. Így pedig már külön vicces azt látni, ahogy a csalók próbálkoznak.

Az alábbi videóban egy brit nőt akart rászedni egy motoros a fent már vázolt „biztos recept” alapján. A kocsi elé tolta a motorját, majd a kereszteződés előtt nekitolta az autónak (mintha az utolérte volna), ő maga pedig felpattant a szélvédőre. Jött is egyből a haver, hogy ő mindent látott.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A probléma ott lett nagyon vicces, amikor a nő közölte, hogy az autóban fedélzeti kamera van, ami mindent rögzített, és hívni fogja a rendőröket. A két csaló reakciója felbecsülhetetlen:

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170715_motoros_baleset_csalas_video
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés