Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Ugrott a rendszám is – A Váci úton fogták el a Lamborghinivel kocsikázó tinit
VIDEÓ: Ugrott a rendszám is – A Váci úton fogták el a Lamborghinivel kocsikázó tinit
Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 2022. szeptember 16-án éjszaka közlekedési ellenőrzést tartott a kerület kiemelkedően forgalmas útjain. Az akció fő célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt.

Gyorshajtás miatt 16 gépkocsivezetővel szemben indult közigazgatási eljárás.

Két gépkocsivezetőt elfogtak, egyiküket ittas járművezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt elfogatóparancs érvényben, és eltiltás hatálya alatt vezetett. Egy személyt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik közigazgatási bírságot kapott ittas járművezetésért. A videón szereplő luxusautót azért állították meg, mert bejelentés érkezett, hogy egy autó nagy hanggal közlekedik a Váci úton.

A kocsit vezető tizenhét éves fiút feljelentették és elvették a kocsi rendszámát, mivel a külföldi rendszámú, édesapja által bérelt luxusautót az előírt engedély nélkül vezette.

Helyszíni bírságot kapott két sofőr vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-használat miatt, egy vezető azért, mert nem indexelt sáváltáskor, valaki pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija. Illegális gyorsulási versenyt a Váci út XIII. kerületi szakaszán nem tapasztaltak.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés