Hirdetés
Hírek
VIDEÓ:  Tüntetők akadályozzák a közlekedést a belvárosban – A Margit hidat lezárták
VIDEÓ: Tüntetők akadályozzák a közlekedést a belvárosban – A Margit hidat lezárták
Hirdetés

Be nem jelentett gyűlés résztvevői akadályozzák a közlekedést a Margit hídon 2022. július 12-én 11 órától – tájékoztatott a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a budai és a pesti oldal irányából is eltereli a forgalmat.

A KATA módosítása ellen tüntetők spontán tüntetést szerveztek kedd délelőtt tíz órára a Kossuth térre, miután hétfőn benyújtotta a kormány a szigorításáról szóló törvényjavaslatot. Facebookon mintegy háromezer ember jelezte, hogy ott lesz a tüntetésen, illetve további 13 ezren érdeklődnek iránta.

Tizenegy óra előtt nem sokkal a tömeg elindult a Margit hídra. A tüntetők azóta már el is érték a hidat, és mindkét irányban megbénították a forgalmat.

A lezárás miatt a járműforgalmat terelik és a 4-es és a 6-os villamos a Margit híd, budai hídfő és az Oktogon között nem közlekedik.

A BKK jelezte továbbá, hogy a 9-es autóbusz terelve az Árpád hídon közlekedik, nem érinti a Flórián tér és a Nyugati pályaudvar M közötti megállókat. A 26-os a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Nyugati pályaudvar és a Margit híd, budai hídfő között nem jár.

Hirdetés

A helyszínről a 24.hu

444.hu

Forrás: Telex

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája