hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Traktoros előtt büntetőzött, de olyan leckét kapott, hogy valószínűleg többet nem jut eszébe ilyet tenni

VIDEÓ: Traktoros előtt büntetőzött, de olyan leckét kapott, hogy valószínűleg többet nem jut eszébe ilyet tenni

2020-11-05 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Olyan leckét kapott egy keménykedő autós, hogy nem tette zsebre, ráadásul az egészről felvétel is készült, így már nehéz lesz az ártatlanságát bizonygatnia.

A külföldi videón az látható, ahogy egy sötét kombi megelőz egy traktorost aztán szinte nullára fékezi autóját előtte. Ez már önmagában mutatja, hogy mennyi esze van az autósnak, hisze a traktorral hirtelen megállni legalább olyan nehéz, mint egy teherautóval. A traktoros elsőre egy sávval beljebb húzódik, hogy ne zúzza le az ostoba sofőrt. Mondjuk, hogy kapott egy esélyt az autós, hogy észhez térjen.

Sajnos nem tért észhez és tovább packázott a behemóttal. Pechére olyan leckét kapott, amilyet meg is érdemelt, mivel a következő büntetőfékezésnél a traktoros szépen be is zúzta a büntetgető verdáját.


KAPCSOLÓDÓ

VIDEÓ: A 98-as busz előtt büntetőzött, megállásra kényszerítette, majd kiszállt emberkedni


Ezután az autó sofőrje kipattan a kocsiból és bár nem értjük mit mond, elég egyértelműnek tűnik, hogy a traktorosra akarja kenni a dolgot. A traktorból azonban rögzítették az egész eseményt, így az autós sofőrjének a rendőröknél már nehezebb dolga lesz, hogy megmagyarázza a felvételen látottakat.

Reméljük ez az autós tanul a leckéből és többet nem jut eszébe ez az ostobaság. A többi büntetőző autósoknak pedig üzenjük, hogy itt az ideje más kárából tanulni, ne csináljatok ilyen ostobaságot.

hirdetés

Forrás: origo.hu


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK