Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Traktoros előtt büntetőzött, de olyan leckét kapott, hogy valószínűleg többet nem jut eszébe ilyet tenni
VIDEÓ: Traktoros előtt büntetőzött, de olyan leckét kapott, hogy valószínűleg többet nem jut eszébe ilyet tenni
Hirdetés

Olyan leckét kapott egy keménykedő autós, hogy nem tette zsebre, ráadásul az egészről felvétel is készült, így már nehéz lesz az ártatlanságát bizonygatnia.

A külföldi videón az látható, ahogy egy sötét kombi megelőz egy traktorost aztán szinte nullára fékezi autóját előtte. Ez már önmagában mutatja, hogy mennyi esze van az autósnak, hisze a traktorral hirtelen megállni legalább olyan nehéz, mint egy teherautóval. A traktoros elsőre egy sávval beljebb húzódik, hogy ne zúzza le az ostoba sofőrt. Mondjuk, hogy kapott egy esélyt az autós, hogy észhez térjen.

Sajnos nem tért észhez és tovább packázott a behemóttal. Pechére olyan leckét kapott, amilyet meg is érdemelt, mivel a következő büntetőfékezésnél a traktoros szépen be is zúzta a büntetgető verdáját.


KAPCSOLÓDÓ

VIDEÓ: A 98-as busz előtt büntetőzött, megállásra kényszerítette, majd kiszállt emberkedni


Ezután az autó sofőrje kipattan a kocsiból és bár nem értjük mit mond, elég egyértelműnek tűnik, hogy a traktorosra akarja kenni a dolgot. A traktorból azonban rögzítették az egész eseményt, így az autós sofőrjének a rendőröknél már nehezebb dolga lesz, hogy megmagyarázza a felvételen látottakat.

Reméljük ez az autós tanul a leckéből és többet nem jut eszébe ez az ostobaság. A többi büntetőző autósoknak pedig üzenjük, hogy itt az ideje más kárából tanulni, ne csináljatok ilyen ostobaságot.

Hirdetés

Forrás: origo.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés