Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Tolvaj bandára csapott le a rendőrség – Autót, motort, trélert, sőt még egy birkát is elloptak
VIDEÓ: Tolvaj bandára csapott le a rendőrség – Autót, motort, trélert, sőt még egy birkát is elloptak
Hirdetés

A bajai rendőrök egy Baján és Vaskúton megtartott összehangolt akció során fogták el annak a bandának a két tagját, akik a gyanú szerint az elmúlt hetekben történt több vagyon elleni bűncselekmény elkövetéséért felelősek.A gyanú szerint a banda tagjai 2022 novemberében egy bajai és egy vaskúti ingatlan kerítését megbontva bementek az udvarra, és onnan összesen négy személygépkocsit, két motorkerékpárt, egy autószállító trélert, valamint járműalkatrészeket és szerszámokat loptak el. A jellemzően régebbi gyártmányú járműveket ezután értékesítették. A bajai nyomozók két ellopott gépkocsit az eljárás során megtaláltak és lefoglaltak.

A társaság 32 éves tagja további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható, mivel a gyanú szerint bajai tanyákra tört be és összesen három személyautót, egy motorkerékpárt, kézi szerszámokat és egy birkát is ellopott.

Hirdetés

Őt és 26 éves bajai társát lopások miatt kihallgatták a nyomozók, és őrizetbe vételük mellett kezdeményezték letartóztatásukat.

Egyik alkalommal a korábban ellopott autóval húzták a vastelepre a frissen eltulajdonított járművet.

A banda harmadik, 22 éves tagját még december 1-jén Jánoshalmán fogták el, miközben az egyik lopott autóval közlekedett. Vele szemben a lopás mellett egyedi azonosító jel meghamisítása és kábítószer birtoklása miatt is eljárás indult. Ő már letartóztatásban várja az ügy további vizsgálatát.

A társaság negyedik tagját még keresik a bajai nyomozók.

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés