Dashcam
VIDEÓ: Tolatva közlekedett Pécel főútján a Nissan Juke sofőrje
VIDEÓ: Tolatva közlekedett Pécel főútján a Nissan Juke sofőrje
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a nem kicsit érthetetlen esetet. A helyszín Pécel, az időpont információink szerint 2022. január 19, 17 óra 3 perc.

Egy Nissan Juke sofőrje teljesen érthetetlen okokból tolatva kezdett közlekedni Pécel főútján, amit olvasónk – joggal -, igen döbbenten fogadott és gyanítható, hogy a közlekedőtársak sem tettek másképpen.

Az, hogy miért választotta az utazás ezen módját a sofőr, az nem derül ki, de még műszaki hiba miatt sem tudunk elképzelni olyat, hogy az a döntés szülessen egy adott helyzetben, hogy a szervizig tolatva menjen el az ember.

Egy hátramenetben rögzített váltózár, melynek kioldása valami okból nem lehetséges blokkolhatja a járművet olyan módon, hogy az csak hátramenetben fog tudni haladni, de nem tartjuk valószínűnek, hogy valaki erre vetemedjen.

Esetleges lopás esetén is igen látványos történet lenne ez, amit egy tolvaj biztosan nem díjazna.

„Pécel főút, autós 2-3 km keresztül tolat, előzni nem enged, reflektorral full elvakítja, aki mögötte jön. A végén „félreállt” egy telephelyre és magyarázott meg mutogatott, hogy miért dudálok meg villogok rá…” – írta meg olvasónk, aki hozzátette:

„nem vagyok profi szájról olvasó, de az “any@z@s” biztos elhagyta a száját”

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés