Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Több száz autó égett ki egy parkolóházban Liverpoolban
VIDEÓ: Több száz autó égett ki egy parkolóházban Liverpoolban
Hirdetés

Tűz pusztított szilveszter este az észak-angliai Liverpool egyik parkolóházában, a lángokban autók százai égtek ki, és számos környező épületből kellett embereket kimenekíteni. – írja az mno.hu

A rendőrség közlése szerint a kikötői dokkok övezetében lévő, 1600 autót befogadni képes Kings Dock utcai parkolóházban minden ott lévő jármű megsemmisült, s a tulajdonosoknak nem maradt más, mint felvenni a kapcsolatot a biztosítótársaságokkal. A hatóságok szerint a tűzben senki sem sérült meg komolyabban.

A tűzvész miatt le kellett mondani a parkolóházzal szomszédos Liverpool Echo Arenába meghirdetett nemzetközi lovas bemutatót, a szervezők szerint azonban a lovas show-ban érintett minden ember és ló biztonságban van.

A város Merseyside negyedének tűzoltó- és mentőszolgálata arról számolt be, hogy az első vizsgálataik szerint az egyik autóban véletlenül felcsapó lángok terjedtek át az épületben parkoló összes többi járműre. Hat órával az első riasztás után a tűzoltók még mindig az oltáson dolgoznak.

A liverpooli városi tanács befogadóközpontot nyitott azok számára, akik a tűz miatt nem tudtak szilveszter éjjel hazajutni. Joe Anderson polgármester személyesen is a helyszínre ment megszemlélni a tűzvészt, amelyet Twitter-bejegyzésében jelentős balesetnek nevezett.

„Liverpool nagylelkű lakói sohasem hagynak bennünket cserben, így minden érintettet sikerült elszállásolni vagy hazajuttatni. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki felemelte a telefont, hogy felajánlja a segítségét” – írta a polgármester.

Forrás: https://mno.hu/kulfold/tobb-szaz-auto-egett-ki-egy-parkolohazban-2437139

MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés