hirdetés

Velünk tartasz?VIDEÓ: Több felvétel, különböző napokon, ugyanaz a kocsi és szinte ugyanazok a manőverek. Mindez ezért, minden áldott napon

VIDEÓ: Több felvétel, különböző napokon, ugyanaz a kocsi és szinte ugyanazok a manőverek. Mindez ezért, minden áldott napon

2020-10-07 Facebook
hirdetés

Olvasónktól kapott felvételeken remekül lehet azt szemléltetni, hogy vannak emberek, akiknél a szabályok megszegése olyannyira direkt, hogy notoriusan, ugyanazon az időpontban és helyszíneken, ugyanúgy cselekszik.

A gyalogátkelőn történő előzni tilos az Üllői úton például kifejezetten a kedvence neki, még akkor is, ha tudatában van – vagy majd most abban lesz – , hogy az égvilágon

semmivel sem jut előrébb a reggeli forgalomban attól, hogy másokat és magát veszélyeztetve vezet.

Olvasónk sorai következnek:

” Reggelente munkába menet az Üllői úton közlekedem. Itt a XVIII. kerületi szakaszon minden alkalommal látni lehet legalább annyi agresszív, türelmetlen hülyét, mint amit a rendőrség egy hét alatt országosan összeszed egy pofátlanító epizódba.

A TOP 1 agresszív egy fekete audista, mely a következő videóban szereplőnél jóval gerinctelenebb. Ő ugyanis ugyanezeket megcsinálja, viszont ő a piros lámpákat sem tiszteli, 80-100 km/h-val rongyol át a teli pirosokon. A koronavírus óta (szerencsére) nem találkozom vele, így erről nincsen videó.

Viszont itt a másik:

Ő másfél éve vonta magára először a figyelmemet, miután a tilos jelzésű vasúti átjáróhoz gurulva már nyomult, megelőzött két autót mögöttem, majd egy centire az autóm fenekétől beékelődött.

A következő alkalommal a vasúti átjárónál induló sort előzte be szembejövő forgalomnál. Így aztán megmaradt az emlékezetemben.

Ezután hetente-kéthetente úgy hozza a sors, hogy a rendőrség környékén megpillantom.

Látom, hogy mindig a zebrán előz, záróvonal, előzni tilos tábla, forgalom elől elzárt terület, szembe jövő autó neki nem számít.

Amúgy ebben a reggeli időpontban semmi értelme ennek a mutatványnak, mivel Kispesten a lámpák megfogják a sort.

– ez jól látszik a videón is.

hirdetés

A videón sajnos a kispesti szakaszon végzett újabb záróvonalas ténykedései nem látszanak, azt a kamera nem látta.

Ezt a reggeli órákban készült két videót azért mutatnám be, hogy érzékeltessem:

Akik így közlekednek, azok általában mindig így közlekednek, nem egyszeri félrelépésről van szó – Látszik a sebességmérőn, hogy normális tempóban halad a sor, ahol lehet menni, ott megyünk – Semmi sem számít ezeknek az embereknek, még arra sem jön rá másfél év alatt, hogy egy autóhossznyi előnyt sem szerzett a mutatványaival (látható a Határ útnál, ott áll mellettem, vagy előttem egy autóhossz távolságra)

Ennyi idő alatt egy darab rendőrbe sem akadt bele, aki bármit is tett volna, így évekig lehet büntetlenül másokat veszélyeztetni (errefelé nem nagyon jár már a közlekedési rendőr, reggeli órákban pedig a rendőri jelenlét = 0) – Egyszer összefutottam vele hazafelé is.

Elképzelhetitek, hogy amennyiben reggel kipihenten ilyen az emberünk, milyen volt délután egy stresszes nap után. Ne tudjátok meg. Még a környék egyik agresszív BMW-s csávója is lehúzódott, inkább menjen… “

–  tette hozzá olvasónk.

hirdetés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: