Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Tényleg nekünk magyarázzátok kommentben, hogy közlekedési eszköztől függetlenül a fejekben van baj?
VIDEÓ: Tényleg nekünk magyarázzátok kommentben, hogy közlekedési eszköztől függetlenül a fejekben van baj?
Hirdetés

Ezen sorokat többnyire azoknak a nagyrészt (“MINDENKINEK ALTERNATÍVA A KERÉKPÁROZÁS” mentalitású, biciklivel közlekedő) követőinknek szánjuk, akik folyamatosan azzal jönnek kommentben, hogy így a bringások, meg úgy a bringások, így uszítunk, meg úgy…

Sőt, már szinte minden autós tartalmú posztban megjelenik az irónikus: ” jogsit a bringásoknak ” komment, mintha az oldal másról sem szólna, minthogy a bringások ellen vagyunk.

Tény, ami tény, hogy a városi közlekedésben a kerékpározás térnyerése miatt lenne bőven tennivaló, de nagyon nem erről szól a portál.

Rendszeresen, oktató jelleggel kapjuk, hogy a közlekedésben a felelőtlenség, idiótaság, tahóság nem márka és nem eszköz függő.

Ezt pont nekünk címezve írjátok, amikor heti szinten sok-sok videót kapunk, amin elég jól látjuk, hogy hol tart a hazai közlekedési kultúra és hogy annak mennyi köze van az adott eszközhöz.

Hirdetés

Ezen anyagokat egyébként közlekedési eszköztől függetlenül mindig be is mutatjuk, sőt a bringás posztok aránya elég csekély.

Szóval akár bringásként, akár gördeszkával… A fejetekben tegyetek rendet! Sokkal több önkritika és önfegyelem, valamint tolerancia kellene ahhoz, hogy bármi változzon végre jó irányba.

Itt van erre egy jó példa:

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk.


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája