hirdetés

Velünk tartasz?VIDEÓ: Tényleg nekünk magyarázzátok kommentben, hogy közlekedési eszköztől függetlenül a fejekben van baj?

VIDEÓ: Tényleg nekünk magyarázzátok kommentben, hogy közlekedési eszköztől függetlenül a fejekben van baj?

2020-08-18 Facebook
hirdetés

Ezen sorokat többnyire azoknak a nagyrészt (“MINDENKINEK ALTERNATÍVA A KERÉKPÁROZÁS” mentalitású, biciklivel közlekedő) követőinknek szánjuk, akik folyamatosan azzal jönnek kommentben, hogy így a bringások, meg úgy a bringások, így uszítunk, meg úgy…

Sőt, már szinte minden autós tartalmú posztban megjelenik az irónikus: ” jogsit a bringásoknak ” komment, mintha az oldal másról sem szólna, minthogy a bringások ellen vagyunk.

Tény, ami tény, hogy a városi közlekedésben a kerékpározás térnyerése miatt lenne bőven tennivaló, de nagyon nem erről szól a portál.

Rendszeresen, oktató jelleggel kapjuk, hogy a közlekedésben a felelőtlenség, idiótaság, tahóság nem márka és nem eszköz függő.

Ezt pont nekünk címezve írjátok, amikor heti szinten sok-sok videót kapunk, amin elég jól látjuk, hogy hol tart a hazai közlekedési kultúra és hogy annak mennyi köze van az adott eszközhöz.

hirdetés

Ezen anyagokat egyébként közlekedési eszköztől függetlenül mindig be is mutatjuk, sőt a bringás posztok aránya elég csekély.

Szóval akár bringásként, akár gördeszkával… A fejetekben tegyetek rendet! Sokkal több önkritika és önfegyelem, valamint tolerancia kellene ahhoz, hogy bármi változzon végre jó irányba.

Itt van erre egy jó példa:

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánunk.


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: