Hírek
VIDEÓ: Teljesen hazavágta egy Audi sofőrje az autómosót
VIDEÓ: Teljesen hazavágta egy Audi sofőrje az autómosót
Hirdetés

Néhány másodperc is elég volt egy 73 éves férfinek, hogy leromboljon egy autómosót a németországi Sangerhausenben november 13-án – számolt be a Bild.

Az idős sofőr egy alkalmazott jelzésére megállt, hogy az egy magasnyomású pisztollyal fellazíthassa a szennyeződést, mielőtt engedi behajtani a gépi mosóba.

Az Audiban ülő férfi azonban hirtelen elindult, leamortizálta a tisztítóberendezéseket, végül a szárító oszlopának is nekirohant, amiről visszapattant a kocsi.

A dolgozó nem bírt magához térni a látványtól, hitetlenkedve a fejéhez kapott, majd sietett megnézni, hogy minden rendben van-e a sofőrrel. Az idős férfi karcolások nélkül megúszta, ám ugyanez már nem mondható el az autómosóról.

A 35 éves tulajdonos, Felix Eichler teljesen összetört, a kár mintegy 200 ezer euróra, azaz több mint 75 millió forintra rúg. Határozatlan időre be kellett zárnia, ugyanis jelenleg nincs pénze helyrehozatni a tönkrement berendezéseket, és a pótalkatrészek is csak 10-14 hét alatt érkeznének meg. Úgy véli, évekig tartó hercehurca kezdődik, hogy valamennyi kártérítést lásson a biztosítótól.

A rendőrség kizárta, hogy a sofőr egészségügyi állapotával lett volna összefüggésben a hibája, ezzel szemben valószínűsítik, hogy az automata váltót nem tudta megfelelően kezelni.

Hirdetés

Mutatunk keményebbet:

Lehetséges egy autómosóban felborulni! Mutatjuk…


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés