Hírek
VIDEÓ: Teherautóval tört-zúzott Tapolcán
VIDEÓ: Teherautóval tört-zúzott Tapolcán
Hirdetés

Úgy vezetett, mintha számítógépes játékban lenne az az ötvenes éveiben járó férfi, akivel szemben a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség most emelt vádat – írta meg az ugyeszseg.hu

A vád szerint a férfi 2021 áprilisában a Káli-medencében autózott, amikor az őt előző kocsira ráhúzta a kormányt, és szándékosan nekiütközött. A másik autó emiatt az árokba hajtott.

A vádlott vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették.

Ez nem akadályozta meg a férfit abban, hogy ámokfutásba kezdjen, és még aznap, immár egy teherautóval indult el Tapolcán, ahol – a vád szerint – sorozatban okozott baleseteket.

Előbb miközben előzött azért, hogy kikerülje a kocsisort, egy szembejövő autónak többször nekiütközött. Majd egy zebra előtt álló járműnek ment neki. Ezután a záróvonalat átlépte és előzésbe kezdett, miközben a másik jármű oldalának ütközött. Az őt megállítani próbáló autónak nekiment.

A vádlott a város szélén több közlekedési táblát is kidöntött, az egyik egy szembejövő járműnek csapódott.

A férfi végül visszatért egyik korábbi, általa okozott baleset helyszínére, ahol a felhajtott az útpadkára, hogy a rendőröket elüsse, akik ezt csak úgy tudták elkerülni, hogy futniuk kellett. Majd frontálisan nekiütközött egy szembejövő autónak, ami után már nem tudott továbbmenni.

Szerencsére egyik balesetnél sem sérült meg senki, a vétlen autókban több, mint tíz millió forintos kár keletkezett.

A férfinak most több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete, közúti veszélyeztetés, rongálás bűntette és cserbenhagyás vétsége miatt kell majd felelnie a bíróság előtt. Friss híreink itt.

Hirdetés

Borítókép: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés