Hirdetés
 
VIDEÓ: Szerinted direkt parkol így? – Amit a bácsi csinál a másik autóval az durván kiverné a biztosítékot nálad is
VIDEÓ: Szerinted direkt parkol így? – Amit a bácsi csinál a másik autóval az durván kiverné a biztosítékot nálad is
Hirdetés

Akinek van autója az szinte biztosan futott már bele valamiféle parkolási afférba, akár saját lakhelye környékén, akár vendégségbe érkezéskor.

Kertvárosi és lakótelepi parkolókban nem ritka az önjelölt közteres sem vagy éppen az a szomszéd, aki meg van győződve arról, hogy az ő háza elé (nem kocsibejáróba) bizony más nem parkolhat, mert az útnak az a része saját tulajdon. Ezek a szomszédok nem kicsit tudják megkeseríteni egy autós életét.

Egy részük cetliket rakosgat az ablaktörlő alá, egy elvetemültebb részük pedig akár rongálni is képes, hogy érvényesítse igazát.

A felvételen látható idős úr inkább a második kategóriát erősíti sajnos. Bár az is lehet, hogy hobbija a szomszédok mindennapjainak megkeserítése.

Hirdetés

A videót a fehér autó tulajdonosa tette közzé a YouTube-on az alábbi szöveggel:

“Nem először [email protected]@kodik velünk az öreg: ez a fél centis ráállás a mániája.. Ma reggel amikor érkeztem, még a motor leállítása előtt kiszálltam, és megnéztem, hogy a piros vonal előtt állok-e (kérte, hogy a kapuja előtt ne álljunk meg) : és volt hely. Én úgy parkoltam le, hogy mögém is beférjen valaki, és a Suhajda bácsi is panaszmentesen be tudjon állni.”

A feltöltő azt is megírta, hogy bár ahol parkol az egy garázsfeljáró, az azonban használaton kívül van és teljesen jogosan parkolhat ott. Megjegyezte azt is, hogy az idős úr már többször is megismételte a videón látható gaztettet, karácsony előtt épp egy másik autósra állt rá úgy, hogy az alig tudott kiparkolni.


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája