Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Személyautó elé kanyarodott a teherautós – Az autó sofőrje életét vesztette
VIDEÓ: Személyautó elé kanyarodott a teherautós – Az autó sofőrje életét vesztette
Hirdetés

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedden hajnalban Táplánszentkereszt határában, a 87-es főúton – írta meg a 112press.

Szombathely felé tartott egy Fiat személygépkocsi, amikor a szemből érkező teherautó balra, a Vörösmarty Mihály utcába próbált bekanyarodni. A kisteher sofőrje nem adta meg az elsőbbséget, így összeütközött a szabályosan haladó autóssal. Úgy tudni, az ütközés nem volt túl nagy, ám az autó sofőrje nem volt bekötve, ez is közrejátszhatott abban, hogy  a baleset ennyire szerencsétlen véget ért.

A lap úgy tudja a teherautó sofőrje szintén nem volt bekötve, őt sérülései miatt a mentők kórházba szállították. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlott.

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a biztonsági öv használata!!! Fontos, hogy mindig figyeljünk rá és használatára szólítsuk fel utasainkat is. A fenti baleset is jól bizonyítja, hogy nem kell nagy ütközés, ahhoz, hogy tragédia történjen. Lehet, hogy mi jó sofőrök vagyunk, de a másik autós bármikor hibázhat, a biztonsági öv életeket menthet!

Hirdetés

 

Az útlezárás miatt több kamionost is visszafordítttak az úton a rendőrök. Ezután páran a szűk utcákon próbáltak kerülni, ám volt, aki nem járt sikerrel. Az egyik 25 tonnás Horvát kamion alatt kanyarodás közben megsüllyedt az útpadka, így hozzá is műszaki mentést kellett kirendelni.

Fotó: 112press
Fotó: 112press


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája