Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Szégyenteljes másodpercek egy kőbányai vasúti átjáróban
VIDEÓ: Szégyenteljes másodpercek egy kőbányai vasúti átjáróban
Hirdetés

Mivel óriási számban követtek minket, egyre inkább jellemző, hogy egy adott – bicskanyitogató – eseménysort két olvasónk nézőpontjából is megkapunk.

Ez történt most, amikor is Kőbányán, a Jászberényi úti felüljárónál található, a Keresztúri utat a Jászberényivel összekötő vasúti átjáróban, május 9-én,

tegnap délután két olvasónk, két nézőpontból, két… hát….. enyhén szólva kevésbé szimpatikus sofőr tevékenységét rögzítette.

A kezdő nézőpontban azt láthatjuk, hogy igencsak visszataszító módon dobálja ki a szemetet az úriember, miközben az érkező vasúti szerelvény elhaladását várja a tilos jelzésnél.

Eközben az átkelő túloldalán sem történik a várakozás eseménymentesen. Ugyanis megérkezik egy piros Fiat az átjáróhoz, ahol némi hezitálás után – kb. 6-8 másodperccel a vonat érkezése előtt – áthajt a piros jelzésen.

A MÁV nem győzi hangsúlyozni, hogy milyen mennyiségű baleset történik évente a felvételen látható sofőrhöz hasonló figurák miatt. Sajnos mégis újabb és újabb ilyen esetekről kapjuk a felvételeket. Szomorú 🙁

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x