Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Szabályt szegett, a HÉV elé kanyarodott és összeütköztek  – A rendőrség befejezte a vizsgálatot
VIDEÓ: Szabályt szegett, a HÉV elé kanyarodott és összeütköztek – A rendőrség befejezte a vizsgálatot
Hirdetés

Befejezték a nyomozást a sofőr ellen, aki még februárban kanyarodott furgonjával a HÉV elé Zuglóban. Az ütközésben senki nem sérült meg.A rendelkezésre álló adatok alapján még februárbabn Budapest XIV. kerületében, a Kerepesi út és a Szentmihályi út kereszteződésében egy tehergépkocsi és egy, az Örs vezér tere irányába haladó HÉV ütközött össze. A furgon vezetője azon kívül, hogy megszegte a kötelező haladási irányt, a fénysorompó piros jelzését és a HÉV-et sem vette észre.

Az autót vezető férfi a Kerepesi útról kanyarodott jobbra, a Szentmihályi útra, majd amikor meglátta a felé közeledő HÉV-et gázt adott, de az ütközést még így sem tudta elkerülni.

A HÉV a tehergépkocsi hátsó részének ment neki, így szerencsére senki nem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya a baleset miatt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint közérdekű üzem működésének gondatlan megzavarása miatt indított eljárást.

A furgon 65 éves vezetőjét a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségre.

Hirdetés

Forrás: police.hu
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x