Hirdetés

Hírek
Videó: Segédmotorral hajtott az árokba
Videó: Segédmotorral hajtott az árokba
Hirdetés

Ittassága miatt nem észlelte az őt előző gépkocsit a segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi, ezért a gépkocsinak ütközött, majd az árokban kötött ki- áll az ugyeszseg.hu tájékoztatásában.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádiratának lényege szerint a 60-as éveiben járó vádlott 2022. május 23-án a helyi presszóban elfogyasztott két üveg sört és egy fél deci pálinkát, majd segédmotorkerékpárjával, bukósisak nélkül haza indult.

Az úton haladva balra nagy ívben akart befordulni, az irányjelzőjét is működtette, azonban nem észlelte az ő előzését megkezdő személygépkocsit.

Ahogy a segédmotorkerékpárral átlépte a felező vonalat, nekiütközött a személygépkocsi hátsó részének, majd a közeli árokba borult.

A vádlott megúszta kisebb bokasérüléssel, de a helyszínre érkező rendőrök érezték a leheletén az alkoholt, ezért vérvételre előállították.

A vádlott vérében 1,28 ezrelék alkohol volt, ami enyhe fokú ittas állapotnak felel meg.

Az ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja a férfit, és azt indítványozta, hogy a bíróság ítélje pénzbüntetésre és tiltsa el a közúti járművezetéstől.

A balesetről a térfigyelő kamera készített felvételt.

Hirdetés

Boritókép: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés