Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: Sajnos ez is a közlekedési utcakép része lesz az autós forgalomban
VIDEÓ: Sajnos ez is a közlekedési utcakép része lesz az autós forgalomban
Hirdetés

Hát…, küldtetek már nem egy videót, ahol rollerrel veszélyeztették magukat és a közlekedőket bevállalós figurák. A legemlékezetesebb talán a Rákóczi úton éjszaka, a Keleti felé haladó tag volt, akinek a kisorolását a belső sávból igencsak nehezítették bizonyos – ott természetesnek mondható – körülmények.


KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Bajba került a rolleres a Rákóczi úton. Nagy volt a bizonytalanság


Sokáig azt hittük, hogy az egyik legkomolyabb kérdéskör az e-rollerek körül van. De rá kell jönnünk, hogy sajnos a helyzet lehet rosszabb.

Az alábbi videóban egy kapaszkodó nélküli segway – hívhatjuk talán hoverboardnak is, bár a jó ég tudja, hogy mi micsoda, amilyen ütemben jelennek meg az alternatív “közlekedési” eszközök – nevű eszközzel falta valaki a Lehel utat, a 13. kerületben.

Igazság szerint nem csak az illetékesek képtelenek eldönteni, hogy az ilyen típusú eszköz mégis minek minősül.

A videó végét elnézve a használója sem tudta, hogy járműként, vagy gyalogosként tekintsen magára. Hiszen az aszfaltról a járdára hajtott fel a gyalogosok közé. Az csak hab a tortán, hogy a piros sem érdekelte különösebben.

Szerencsére úgy tűnt nem kezdő az illető, volt sisakja, időnként hátrafordult, amikor a sávon belül “irányt váltott”. Nem gyakori látvány, több gyalogos is utána fordult, nemigen láttak ilyet még közúton…” – írta meg olvasónk, akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Hirdetés

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája