SOS Mobilgumis
IDŐPONTFOGLALÁS GUMISZERELÉSRE:
+3670-88-585-88
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Velünk tartasz?


VIDEÓ: Rommá tört egy balesetben, de újra teljes fényében ragyoghat ez a Lada

VIDEÓ: Rommá tört egy balesetben, de újra teljes fényében ragyoghat ez a Lada

2020-06-07 Facebook
- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Még januárban történt Szombathelyen egy  ráfutásos baleset, amelyben a vétlen 90 éves sofőr egy 35 éves, gyönyörű állapotú Ladában ült, abba hajtott bele hátulról egy személyautó. Szerencsére senki sem sérült meg, de sokan gondolták úgy, hogy ez volt a Lada utolsó útja.

A 112press beszámolójából kiderül, az idős férfi nem törődött bele abba, hogy szeretett járműve egy ilyen szerencsétlenség miatt bontóban végezze, ezért levelet írt a Uniqa biztosítónak. Kifejtette többek között, hogy 35 évig vigyázott az autóra és életkora miatt már nem tudna megszokni egy másik járművet. Arra is hivatkozott, hogy ha valaki kárt okoz, akkor azt a kárt meg kell téríteni.

Talán ő maga is meglepődött, amikor megérkezett a válasz:  Küldjenek be egy részletes árajánlatot a javításról. Beküldték, a biztosító pedig rábólintott.

- hirdetés -
kérj ajánlatot itt!
(nézettségünk)

Mint írják:

Az árajánlatot adó dozmati O&S Autójavító Bt. huszonöt éve javít és újít fel oldtimereket, veteránokat. A Ladán végzett munkálatokat részletesen dokumentálták és májusban el is készült az autó. A Ladával megcélozzák az oldtimer minősítést, mivel minden gyári, eredeti rajta, így a ma már nagyon ritka A-s rendszámot OT-s válthatja.

Azaz egészen pontosan nem minden gyári a Ladán, hiszen van rajta tetőablak. Ezt a Shellnél vásárolta a tulajdonosa, majd beépíttette.  Ahogyan a 80-as években ezt sokan mások is megtették.

Az elmúlt hónapokban több minden történt és a Lada 91 éves tulajdonosa önszántából úgy döntött, hogy leteszi a slusszkulcsot és nem vezet többé. Döntését a családja is támogatta. Fia azonban elárulta, hogy nem szeretnék, ha az utolsó vezetési emlék egy baleset lenne, ezért családi kirándulást terveznek egy hozzátartozó sírjához.

A várost elhagyva a fiú átadja édesapjának a kormányt, aki utoljára még a gázra léphet szeretett autójában, ami a családban marad.

Az idős úr egyébként mindig rendkívüli figyelmet fordított szeretett autójára. Minden egyes nap tisztán állt vele be a garázsba, sőt ha esett az eső előfordult, hogy inkább kerékpárral ment munkába, így bátran kijelenthetjük, hogy az idős úr maximálisan megérdemli, hogy ismét eredeti fényében csilloghat féltve őrzött kedvence.

 

Forrás: 112press


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Érdekelhet2020-11-05 Facebook

Magazinműsor-riport: Büntetőfékezés és egy ítélet volt a téma a Kékfényben – VIDEÓ

A büntetőfékezéssel - ami sajnos mindenki által ismert fogalommá vált hazánkban -...

Nézettségünk: 2020. 3. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: